stensättning-stockholm-dränering-marksten

Stensättning

Vi erbjuder stensättning för trädgårdar, uppfarter och i parker. Det gör inte bara ytan mer lättskött utan gör det även vackert att titta på. Våra experter hjälper dig med allt från idé till färdig anläggning, oberoende av hur stor yta du vill täcka med marksten.

Innan vi påbörjar stensättningen

Innan vi börjar med arbetet av utplacering av stenarna ser vi till att marken är grundligt förberedd. Detta för att resultatet ska hålla länge utan att svikta eller bli problem med vattenavrinningen.

Vi hjälper er självklart välja rätt marksten

När ni anlitar oss för en stenläggning hjälper vi självklart till med val av material och storlek på plattorna. Med vår expertis hjälper vi er gärna att välja marksten som är enhetliga med omgivningen.

Marksten i betong och natursten

Alla plattsättare hos oss är vana vid att arbeta med såväl betong som natursten. Oavsett vilket material ni slutligen väljer tar vi hand om det viktiga förarbetet. Självklart sätter vi stenarna på ett korrekt sätt för att undvika framtida problem.

stensättning-markservice-dränering-stockholm

Stensättning till ett bra pris i Stockholm

En stensättning har många fördelar och kan användas på flera sätt. Väljer ni att sätta plattor på uteplatsen blir det lättare att få utemöblerna att stå stadigt. Om ni klär en gångväg med marksten ger det ett snyggt intryck och blir mer lättskött.

Markservice för privatpersoner och företag

Vi erbjuder stensättning för privatpersoner såväl som företagkunder och diskuterar gärna önskemål och funderingar ni kan tänkas ha.

Vill ni se exempel på vårt arbete får ni väldigt gärna höra av er till oss så visar vi gärna. Vi erbjuder både stensättning och dränering i Stockholm till ett bra pris och lämnar alltid en komplett offert innan vi ingår ett avtal.

Kontakta oss när du är i behov av kompetenta stensättare och markarbetare. Vi erbjuder ROT-avdrag!