markarbete-stockholm-dränering

Markarbeten

Professionell aktör och expert på markarbeten i Stockholm

Vi är en professionell aktör inom markarbeten och fullständiga markentreprenader i Stockholm. Vi har en stark maskinpark, stora kunskaper och erfarna medarbetare som ger oss kapaciteten att genomföra markarbeten av olika typer och storlekar.

Anlita oss för små som stora markarbeten

Vårt mål är att alltid vara det självklara valet för dig som kund – oavsett vilket sorts uppdrag det handlar om. Vi erbjuder ett brett urval av tjänster inom markarbeten:

  • Dräneringar
  • Rivningsprojekt
  • Läggning av rör
  • Utgrävningar
  • Sprängningar
  • Finplanering av utemiljöer och sten- samt plattläggning

Vi genomför arbeten inom en trygg och säker entreprenad, och har självklart översyn över hela projektet. Vi anlitar ofta specialkompetenser bland våra många kontakter i branschen.

Vi hjälper privatpersoner såväl som företag med markarbeten

Vi utför markarbeten i Stockholm åt privatpersoner såväl som företag och myndigheter. Hör gärna av dig för mer information om markarbeten, dränering och markentreprenad i Stockholm.

Självklart har våra anställda rätt utbildning samt certifiering för att kunna utföra samtliga arbeten vi erbjuder på ett kompetens och tryggt sätt.

Offert för ditt markarbete utan dolda avgifter

Som kund ska du känna att vi är det trygga valet när det handlar om markarbeten. Vi är tydliga när det handlar om offerter och skrivna avtal. För oss är det viktigt att vi ger en korrekt prisbild från start och att det inte dyker upp några oväntade kostnader under arbetets gång.

Vi föredrar en öppen och nära dialog

Vi uppskattar en rak och öppen dialog för att du som kund hela tiden ska kunna ta del av hur arbetet fortlöper. Våra kunder ska ha fullständig kontroll på vilka arbeten som utförs, vad kostnaden hamnar på och vilken tidsram är. Skulle det vara så att det är några problem som uppkommer är du som kund den första att få veta.

Vi utför de flesta typer av markentreprenader i Stockholm med omnejd. I detta ingår ett tryggt och kvalitativt helhetspaket där allt från planering och projektering till slutbesiktning ingår. Vi är med dig under hela processen genom markentreprenaden.

Vi hjälper dig med markarbetet, från start till mål

När vi utför markarbeten i entreprenadform så kompletterar vi alltid våra egna medarbetare med noga utvalda samarbetspartners. Detta skapar en flexibilitet och möjlighet att genomföra alla de delar som behövs i ett fullödigt markarbete. Vi finns med från start till mål och tummar inte på kvaliteten.

Är du fortfarande osäker på varför du ska anlita oss på DICOR kan vi svara att vår erfarenhet och djupa kunskap inom området är ett bra skäl. Vi har många projekt i ryggsäcken och har sett det mesta. Detta har lett till ett stort försprång mot nya aktörer på marknaden.

Kontakta oss gärna när du har frågor kring markarbete, dränering eller andra byggarbeten. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Hör av dig för en fri offert!